2010. március 17., szerda

4 wheels

This is the beautiful car we bought this week, so that Soffi and I can move around in the town, as here walking, biking or taking the bus is not quite an option. I haven't got the chance driving it yet, guess who does instead:-)?


4 megjegyzés:

 1. Hey Zit! Hat ez szo szerint kiralysag! Gyonyoru a "picike"!
  De hogy hu legyek magamhoz: kilatsz belole?
  ;-)
  Ja es tetszik a rendszam!

  VálaszTörlés
 2. Há kösz, he:-)... nem tom kilátok-e, még nem ültem benne:-)... de azért nagyon valószínû, hogy igen... A rendszámot meg a nyáron kikérdezem:-)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép! Tillykke, tillykke...
  Jaj és talál majd színben a barna paletthez amit általában viselsz! Itt is nagyon divat a "truck", családosoknál még inkább... NYban kocsit vezetni olyan mint Dániában, jó az infrastruktúra, de a tülkölés az balkáni. A tegnap kocogtam és hallom, hogy tülkölnek - nézem, hogy mi van? Egy arab pasi a Corvettjében, senki elôtte,én pirosan kocogtam át (balkán stílusban), neki meg zöld volt, gondoltam biztos engem tülköl, már intettem volna hogy "sorry" mire látom hogy a lámpáját tülköli, merthogy az nem váltott színt... nézi a piros lámpát és tülköl. Pár másodperc múlva vált a lámpa, én meg szakadok a röhögéstôl, erre rámnéz, mérgesen integet a lámpa fele, tülköl még egyet, és elindul... ilyent még csak Isztanbulban éltem át...

  VálaszTörlés
 4. Köszönjük szépen... Na hát itt a truck a divat, dehát ez is talán az egyetlen, amiben biztonságban érzi magát az ember vezetéskor, itt mindenki ôrült módjára vezet, és 80%-ban ilyenekben, meg még ennél nagyobbakban ülnek. Most gondold el, ha egy normál kocsiban kéne utazni ekkora autók között... Na, tetszett nagyon az arabos, dudálós story, na itt is megy ám a dudálás orrba-szájba:-)

  VálaszTörlés