2010. március 2., kedd

Unusual wheather

We have only been here for 5 days, but yesterday afternoon we have already experienced rain in Doha:-). This is pretty unusual here at this time of the year, so I couldn't help at taking some pictures of it... Peter said that one of his colleagues at the office when she heard the thunder and saw all the lightening, she got up from her chair and said with a huge amount of panic in her voice: 'I don't know what's happening with the wheather, but we have to go now!':-)... It wasn't that bad at all:-)

6 megjegyzés:

 1. Nagyon szep es tiszta kornyek, Zita, kesz olajallam... Soffi elvezi biztos a jo meleget es hogy nem kell annyi ruhat felvenni! Friss viragot latni minden reggel nem rossz, nalunk meg nem rugyezik semmi, minden sivar, de sok a ho... ami segit azert. Alig varjuk mar a kovetkezo postat!

  VálaszTörlés
 2. Hello, akkor csak összejött a comment:-)! Igen, tényleg tiszta csak a sok homok miatt, minden nagyon gyorsan porosodik, de hát ez itt ilyen, mondjuk nem mindig fúj így a szél, mint most és akkor nem olyan veszélyes! Majdcsak NY is tavaszbaborul már, jövô tavasszal jövünk!!!
  Puszi

  VálaszTörlés
 3. Jaj várunk szeretettel (ha még itt leszünk) - tele van a hócipôm NY-al egyelôre azzal a részével, ahol mi lakunk (tiszta arab meg kínai negyed). Most melegre vágyunk, ugyhogy meggyôzôm lehet a fônôköt, hadd költözzünk már Floridába vagy Kaliforniába jôvôre... na majd kiderül. Igen, sikerült a komment, mert nem email címet kell írni hanem csak azt hogy yahoo.com. Puszi. UI. Imádom, hogy meleg van és nlehet fürödni meg napozni. Ne felejtsd el Soffit bekenni napozókrémmel!

  VálaszTörlés
 4. Jól van Júliannám, akkor majd oda jövünk, ahol lesztek:-)!!
  Kenem-kenem a csajt! Puszi

  VálaszTörlés
 5. Tavaszi szél vizet áraszt...:)

  VálaszTörlés
 6. Ja, valahogy ténlyeg úgy volt, Lele:-)

  VálaszTörlés