2010. május 12., szerda

The new pool

This monday we've finally made it out to the pool in our new compound... We have a lovely pool here, with a big baby area, where Soffi can play on her own, without me having to worry about her all the time... so it's just exactely what she needs right now, when she is about to enter this I can do this on my own, don't need your help, I want to be independent -fase:-).


Eating cherry with hardly any taste and of a high price from Lebanon - many fruits and vegetables come from there... She spits the seed out, just like with the olives... you have to remind her though occasionally:-).

2 megjegyzés:

  1. Jajj, hát ez paradicsom... naphosszat ülnék a nap alatt meg a vízben.. nálunk a cseresznyét 10USD/kiló fosztogatják, még mindig olcsóbb mint Odenseben... Soffi már telejsen pelus nélkül mozog? A koviubi receptet várjuk online! Ja, meg az araboknál nincsen ilyen, itt minden arab vendéglôben ezt szolgálják hús mellé, igaz nem olyan finom mint az otthoni, ugye... nagyon szórakoztam a fitness.dk-s emlékeiden, Mette óráit hiányolom, itt kész vad tréningezés folyik a dánhoz képest, igaz, azt mondják Texasban "more relaxed" a nép... na rohanok tovább! puszi!

    VálaszTörlés
  2. Hát, nem panaszkodunk:-)... Én itt egy negyed kilót vettem majd 7 USD-nek megfelelô riyalért, na de nem is veszek többet...
    Soffin van még pelenka mindig, van ott is a képeken, csak olyan úszó pelenka, az vékonyabb... nahát Mette órái nekem is hiányoznak, vagy bármilyen órák:-)... Puszi

    VálaszTörlés