2011. április 27., szerda

The best kitchen helper ever:-)

Soffi is just so incredibly interested in cooking, that I sometimes still cannot believe it, I cannot recall me having the same kind of interest ever... She brings her small IKEA stool from the bathroom every time we enter the kitchen, even if it's only for preparing her oatmeal and spreading raisins on top...

So I always let her help me with something, the degree of the help depends on my level of patience at the time:-) and the task of course...3 megjegyzés:

  1. Mit sütsz kis szûcs? Tepertôs pogácsát? Mi is együtt pakoljuk az uzsonnát Mátyással, reggelit is készít (fele a konyhaasztalon) meg pizzát! Jó látni, hogy korán tanulnak egészségesen étkezni!

    VálaszTörlés
  2. Engem meglep, hogy ennyire èrdekli, nem emlèkszem, hogy èn valaha is a konyhàban lettem volna gyerekkènt:-). De örülök neki, mondjuk néha igen idegesítô is tud lenni, de ha nekem van türelmem, meg neki valò feladat, olyan boldog tud lenni, hogy az mindent megèr:-)!

    VálaszTörlés
  3. èn pont így vagyok vele - ragyog a szeme, és úgy akar segíteni, hogy nem bánom a 30 perc takarítást a segítség után... meg aztán gyakorlat teszi a mestert...

    VálaszTörlés