2011. május 17., kedd

Soffi's new room

This is Soffi's new IKEA room, all the way from Dubai, assembled in Qatar though;-)...

4 megjegyzés:

 1. Jajj de csicsás! Mátyásnak is pont ugyanez az ágya van, és szereti nagyon! Nagyon kellemes színkombináció, és a kisbaba ágyikó is jó tréning! Mondjátok Soffinak hogy jön kisöcsi? Név van már? Jaj alig várjuk már... Ti is biztos tûkön ültök.. Peti meg büszke lehet ám! De te is! Puszi!

  VálaszTörlés
 2. Soffi is szereti nagyon, elso perctol kezdve szivesen alszik benne hala Istennek. Mondjuk neki persze, hogy jon a kistestver, mondogatja o is, meg neha odaszalad megoleli a pocakom es mondja, hogy szeretlek baby:-). Valamennyire tudja, hogy mi fog tortenni, meg varja is, de szerintem nem tudja azert pontosan, hogy mit is var:-), de lassan mar nem kell varni, ugy elropul az ido... Neked is gyorsabban telt a masodik terhesseg gondolom, en csak kapkodom a fejemet... Puszi Nektek

  VálaszTörlés
 3. így van, habár a new yorki kánikula nem nagyon engedtette elfeledtetni magát... nedves, nehéz levegô, a titek száraz? Persze eltelik hamar, már szinte túl vagy a felén, aztán meg amikor megjön a kisbaba, nem nagyon lesz idô sokminden másra! Élvezd kicsit, hadd, hogy kényeztessenek, életed legszebb periódusa! Puszi, szorítunk! Aranyos Soffi, hogy mondja szeretlek baby... ;)

  VálaszTörlés
 4. Ja, en is imadom mikor mondja a hasamnak, hogy szeretlek baby:-). Itt is nagyon paras tud lenni a levego sajnos... mar amikor eppen nincs tele porral, de 50 fokban barmelyik rossz erzes:-)

  VálaszTörlés