2011. augusztus 28., vasárnap

Hungary summer 2011

Ujra itt a blog a nagy nyari hallgatas utan, megujult meghozza, szineiben es nyelvezeteben egyarant. Kozkivanatra magyarul megy tovabb az iras, amivel csak egy gond van, hogy kedvenc szamitogepem klaviaturajan nincsenek ekezetek, igy aztan a magyarsag tovabbra sem lesz tokeletes, viszont igy meg mindig konnyebb lesz megerteni az irasokat, mintha angolul lennenek:-)... Aki nem ert magyarul, attol most unnepelyesen elnezest kerunk, de a kedves olvasok tobbsege megis csak a magyart preferalja...

Szoval, mult heten penteken ejszaka visszaerkeztunk a forro dohai nyarba, az utazas rendben zajlott, foleg hogy Edeszapja is el tudott minket kiserni, mint egy kis kerulot teve Aberdeen es Doha kozott. Csak a bokam volt bedagadva 2 napig, amin a dohai paratartalom sem sokat segit, dehat ez mar ugyis csak akkor mulik el, mikor a Baby Boy kibujik a pocakbol.

A nyarunk nagyon szuperul telt, tele esemenyekkel a 2 honap ugy elroppent, hogy alig tunt fel az a 7 kilot, amit ezalatt hiztam:-)... Pihentunk sokat; csaladot, baratokat latogattunk; egyik allatkertbol a masikba jartunk; hol kisebbe - hol nagyobba; Halas Napoztunk, egy eskuvon - ket eskuvon vendegeskedtunk; Soffi leszokott a cumirol, megtanult tokeletesen magyarul; a Baby Boyt majd' negyszeresere novesztettem ezido alatt, szoval tortenesekben nem volt hiany:-)!

Nagyon jo volt mindenkivel ujra talalkozni, es mindenki nagyon fog hianyozni addig, amig ujra nem latjuk... Kepekben itt lathatoak a nyar esemenyei...
A legjobb kepekert Rita Keresztanyunak jar a koszonet:-)!

6 megjegyzés:

 1. Jaj Bogárkám, hát ez tényleg élménydús vakáció volt! Ne búsuld a 7 kilót, GYÔNYÔRÛ vagy és egyhamar itt is a baba. Soffit imádom hgy már piperecikkeket használ, Izabelnek a körmeit még nem festettem ki, mert állandóan a szájában mindkét kacsója... Soffi nagyot nôtt ám, és ti ragyogtok, olyan jó látni Petit is kikapcsolódni. Nagyon élvezem az anyukád testtartását felismerni a tiedben és Soffijéban. Hál Istennek magyarul is tudlak követni, alig várom már a baby boy híreket. Soffi lávjúzik még? ;) Mi arab kurzust ajándékoztunk magunknak, hogy ha netalán eljutunk Dohába nehogy eladjanak minket egy pár tevéért. Puszilunk mindenkit!

  VálaszTörlés
 2. Köszönjük szépen! Hát igen, Soffi nagyon nagy lány már, minden nap könyörög, hogy ô is had fesse ki magát, úgyhogy pirosító majdnem minden nap kerül rá:-)... Körömlakk még itt is veszélyes tud lenni, mert néha még Soffi is érdekesnek tartja, hogy megkóstolja:-)...

  Szóval arab kurzus??? Nem vagytok semmik:-) akkor most Eid Mubarak nektek! Várunk titeket szeretettel még mindig! Mikor jöttök?

  VálaszTörlés
 3. Igazából eszeprán´tó kongresszusra megyünk jövô július végén (Hanoi, Vietnám) - de gondoltuk ha már a méregdrága jegyet kifizetjük, hadd menjünk Dohán keresztül... részletek még nincsenek helyreszabva, de +/-1/2 hét július utolsó felében (tudom, nem ideális idôpont!!!!) - akkor van a konferencia ugyebár. (júl 29-aug4) esetleg visszafele megállnánk egy pár napra Dohában. Tudod, gyesen vagyok, tervezem a nyarunkat ;) bolha a hátsófelemben... az arab kurzust csak azért, mert meguntam a bazárban Odensében nem tudok alkudni, meg Isztanbulban roppant élveztem "helyi" árakat fizetni, amint gagyogni tudtam két szót törökül... na puszi, nézzük majd a blogot, hogyan fest majd Soffi! ;) Izabel is imádja az arcpemzlit meg a maszkarámat azt már kétszer sikerült megkóstolnia... puszilunk, jaja alig várom már a babát!!!!

  VálaszTörlés
 4. Hú, az nagyon izgalmasnak hangzik, Vietnam, wow! Tök jó lenne ha tudnátok jönni, csak úgy pont egy hónappal késôbb:-(, mi akkor biztosan nem leszünk Dohában, fôleg jövôre, mert akkor a Ramadan is pont augusztusra esik:-(.., tessék szépen átszervezni szeptemberre!
  Na, a mascara itt is populáris, de Soffi a szempillájára próbálja kenni, de általában szemöldökétôl a hajáig megy:-)!

  Na ezt a dohai utat még megbeszéljük! Dohába van ám direkt járat Koppenhágából és nem is annyiba kerül, mint Hanoi... , úgyhogy külön is eljöhetnétek ide, vagy szervezzetek ide kurzust:-). Puszi

  VálaszTörlés
 5. Utánanézünk, igazából mikor jó? Mikor van (keves(ebb) pára, esô ? Szerintem jövôre terveznénk, vagy februárban, vagy május környékén?

  VálaszTörlés
 6. Szerintem a május eleje az talán egy jó idôpont minden szempontból... Akkor már kezd jó meleg lenni, de tökéletesen elviselhetô és azért a gyetkôcöknek sem kellene a pool élménybôl kimaradnia:-)... Január -február az idén elég hûvös volt, esô is esett elég sok (na, nem Dániához viszonyítva:-)), szóval szerintem az még rizikós... Meg ôszintén szólva február elejére tervezünk mi is elmenni kicsit nyaralni:-). Gondolkodjatok csak, egyenlôre még nincs jelentkezô látogató ott május környékére:-), ha véletlenül érdeklôdne valaki akkorra, akkor majd mindenképpen checkolom elôször veletek, mielôtt bármit is válaszolnék:-)!
  Gyertek májusban, tök jó lenne és még akkor Izabel is bôven "ingyen" repül... Puszi

  VálaszTörlés