2011. szeptember 22., csütörtök

Labancz Marcel 2011. szeptember 22

Szeptember 22-én éjszaka 2-kor ébredtem az elsô fájásra... Egy óra kellett, hogy elkészüljünk, leszervezzük Soffi következô napját, valamint hogy eldöntsem akkor most ez tényleg szülés lesz-e:-)? (Soffival ugyanis teljesen másképp indult a szülésem, ott elment a magzatvíz elôször.) De szülés lett ez, kb. 3-ra értünk a kórházba, a recepción ugyan nagy csodálkozva néztek ránk, hogy én most tenyleg szülni jöttem-e (ezek szerint nagyon jól viseltem... még akkor:-)), még a normál vizit díjat is ki akarták elôször fizettetni velünk, mikor aztán kiderült, hogy miért is jöttünk, akkor nagy sietve tessékeltek fel minket a szülészeti osztályra... tolószék nem kellett persze:-)... Ott akkor egy dr. Mythili nevû indiai doktornéni konstatálta, hogy akkor ez már szülés lesz, 4-5 cm-nél tartottunk akkor és továbbküldött egy szülôszobára minket... Ô itt akkor gondolom elment lefeküdni, mert csak ápolónôk/szülésznôk voltak körülöttünk, de aztán nagy meglepetésére a doktornéninek, igen hamar újra meg kellett, hogy jelenjen, ugyanis Marci gyorsan jelezte, hogy akkor ô most már jönne is kifelé:-)... és 5:25-kor 2 tolófájás után meg is látta a napvilágot! Tökéletes kis fickó volt már elsô pillantásra is, a legszebb kisfiú, akit mi valaha láttunk! 3400 gramm és 55 cm, pontosan 2 héttel a kiírt dátumnál korábban született.


Ezután kb. reggel fél 9 körülre kaptunk egy szobát, akkor oda beköltöztünk, megreggeliztunk, jöttek a különbözô vizsgálatok, oltás, aztán onnantól kezdve nem nagyon jöttek a közelünkbe se... Peti délben elment Soffiért az oviba és délután aztán jöttek be mind a ketten. Megtörtént a nagy találkozás a baby boy-val:-). Soffi örült nagyon, mindent ô is akart csinálni, amit amennyire csak lehet engedtünk/engedünk is neki... Aznap már két szett másik látogatónk is volt, Kim és Cooper, valamint Dalia és Antonio...


Másfél nap után hazajöttünk, mert nagyon azt szerretük volna, hogy itthon nyugalomban tudjunk összeszokni, hála az Égnek engedtek is, mert mind a ketten jól voltunk. A szopizás is ügyesen, gyorsan beindult, úgyhogy nagy különbséget jelent az a plussz 700-800 gramm súly, ami Marcinak megvolt már szülétéskor és Soffinak nem...!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése