2011. szeptember 10., szombat

Teszteljuk a dolgokat

Termeszetesen, ahogy mi keszulodunk a babyboy erkezesere, Soffi is ugy lesz egyre-egyre kivancsiabb az ujabb es ujabb elokerulo kellekekre, es ha teheti, persze ki is probalja oket:-)... A legtobbjukre ugye igaz, hogy valamikor az ove volt, ezert persze meg inkabb jogosnak erzi a probat.

Ime a babkocsi es a mozeskosar tesztelesekor keszult kepek:

2 megjegyzés:

  1. Istenem, az utolsó képen látszik igazából Soffi de megnôtt!!!! Jaj de izgalmas, alig várjuk már, GYÖNYÖRÛ a pocakod!!!! Fordíts(atok) sok figyelmet a baba jövetelékor Soffira - Mátyás nagyon hiányolta a figyelmet - mindenbe beavattuk, ô volt a turelmes és segítôkész bátyja Izabellnek, sokat seg´t - ez volt a legjobb tanács amit terhesként kaptam a 2ik baba születése elôtt, és nagyon sokat segített! Soffi meggyôzôdésem szeritn nagyon fogja élvezni a pelenkacserélést meg etetést... jaj alig várjuk már, hány hét is van hátra?

    VálaszTörlés
  2. Koszonom a tippet, en is ilyesmire gondoltam, hogy megprobalom majd belevonni mindenbe, hadd erezze o is fontosnak magat a baba korul, ugy csak konnyebb lesz hozzaszokni az uj helyzethez, meg egyebkent imad segiteni, intezkedni... De emlekszem nagyon a kepekre, amin Matyas mindig segit Izabel korul, es az biztos eloremozditja a testverek kozotti szeretetet! Meg 3 het elvileg, meglatjuk, hogy kihuzzuk-e addig...:-)

    VálaszTörlés