2011. szeptember 2., péntek

Visszatérés a poolhoz

Újra Qatarban lévén a még mindig forró szeptemberi nyárban, nem jelenthet mást mint poolhoz járást ugyebár, szóval leginkább ezt is tesszük! Annál is inkább, mivel mikor még visszaértünk nagyban tartott a Ramadan, így aztán túl sok minden mást csinálni nem lehetett, az üzletek kiszámíthatatlanul tartanak ilyenkor nyitva, enni-inni ugye nyilvánosan napközben nem szabad, kinti tevékenységnek pedig feher embernek más elképzelhetetlen, mint a vízben tartózkodás... Noha Soffi minden egyes alkalommal, amikor a medencéhez gyalogolunk megpróbál minket rávenni, hogy az ezer fokos játszótéren játszhasson:-), ami persze kizárt... De amíg itt a medence, addig mindenki elégedett és boldog!

Soffi mellesleg fantasztikus kis vizibolha lett és hihetetlenül felbátorodott a nyáron, már a karúszója is fogyatkozik és már néha napján teljesen szabadon is próbálkozik az úszással! Folyton a vízben van, de leginkább is a víz alatt, egyedül beugrál, kimászik, szóval egy élmény látni a fejlôdést!
2 megjegyzés:

  1. IMÁDOM a nagy pocakod, jaj alig várom már baby boy-t ... név van-e, vagy saccolnunk kell ameddig megszületik? Mortennel Róbertre gondoltunk, merthogy az nemzetközi, mint a Péter. Na majd kiderül, jaj alig várjuk már!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Mi is nagyon várjuk már, bár azért még vagy 2 hétig csak jó lenne, ha maradna a helyén:-)... Neve nincs még mindig, szörnyûek vagyunk ezen a téren, még rosszabbul állunk, mint Soffinál, pedig ott is elég last minute volt a döntés...:-)

    VálaszTörlés