2011. november 23., szerda

2 hónapos Marci

Ritu Keresztanyutól jött a brilliáns ötlet, valamint a sablon is emailben, hogy minden hónapban csináljunk képet Marekról az aktuális havi számmal, és hogy biztos muris lesz majd visszanézni késôbb... Az egyes számúról már lemaradtunk, de a második hónapnál beszálltunk a dologba.

A sírós kép, annak a megemlékezésére van, hogy aznap kapta Marci a 2 hónapos oltásait, hármat, úgy 10 betegség ellen, egyet szájon át, egyet-egyet pedig a combjába:-(. Szegény manókát rendesen megviselte a dolog (na, az anyját is!), rá egyáltalán nem jellemzôen egész délután és este sírt, amíg el nem aludt. Szerencsére nem lázasodott be, és másnapra már jobban is lett...

A verseny méretek pedig 2 hónaposan: 5640 gramm és kb. 60 cm... (a hossza születéstôl kezdôdôen össze-vissza ugrál, attól függôen ki méri, de az biztos, hogy már a 62-es ruhák is feszülnek rajta:-))1 megjegyzés:

  1. Jaja egyem a combját milyen kis helyes kisfiú! Ès milyen jókötésû! Nagyon jó ötlet a havi fényképezgetés! Isten éltesse Marcelt - te Zita, mint akartam kérdezni, a név ötlet honnan jött? Zseniális, mert minden nyelven létezik, és még magyarul is bejön jól a rövid formája!

    VálaszTörlés