2011. december 26., hétfő

Apa 34 eves!!!

Karacsony masnapjan mi mast is unneplunk, megpedig Edeszapja szulinapjat, minden aldott evben:-). Az iden ugy unnepeltunk, hogy kimentunk a poolhoz, uszizni es napozni kicsit, itt a dohai 26 fokban, es kulonosen jol ereztuk magunkat! Sutottunk repatortat, muffinokat es ettuk a karacsonyi maradekokat! Apank, elmondasa alapjan, nagyon orult az ajandekanak, egy par custom made mandzsetta gombot kapott a gyerkocok egy-egy labnyomataval rajta:-)!

4 megjegyzés:

 1. Isten éltesse sokáig! JAj de szép tortája lett! ès nagyon szép ajándékot kapott!!! Nagyon jó mindkét videó!!!Puszi! ;)

  VálaszTörlés
 2. Ennivaló mindkét csöppség. Hogy Marci milyne jókötésû, biztos jó étvágya van, nem tudom, hogy gyerkôc 2 szindróma-e, mert a mi "kis" Izabelünk jó kis gömbölyded döblecke és MINDENT eszik, még kecskesajtot meg olívabogót meg csípôs indiai ételeket is! ;)

  VálaszTörlés
 3. Hű na, csak eljutok a válaszig, nagyon el vagyunk csúszva mindennel... De beszereztem a fantasztikus BlogPress aplikációt végre, talán azzal már jobban fig menni...
  Igen, Marci jókötésű, ahogy mondod, biztos benne van az is, hogy második gyerek, de mi azzal is magyarázzuk magunknak ugye, hogy fiú (ami Izabel esetében kevésbé jó magyarázat:-)), meghát eleve születéskor már majd' egy kilóval nagyobb volt...:-). Pusz

  VálaszTörlés
 4. Köszi Juliánnám! :-) puszi

  VálaszTörlés