2012. március 10., szombat

Levi es Dori Dohaban

Vegre sikerult egy videot krealnom a kepekbol, amik Dori es Levi latogatasa alatt keszultek (nem volt keves a valogatni valo:-)). Mar nagyon ossze kellett magamat szedni, mert jovo heten szerdan kovetkezik a kovetkezo szett vendegseg:-)!

Szoval, Dori es Levi itt jartak nalunk, 10 (allitasuk szerint) szuper napot toltottek velunk! A ket gyerek mondani sem kell oda volt meg vissza, foleg Soffi persze! A fiatalok nagy felfedezok, es az onallo fajtabol meg hozza! Kaptak egy fajin jo terkepet es egy autot, na meg tippeket es mentek mindenfele, amerre csak kedvuk volt. Olyan helyeken is jartak, ahol mi meg sosem:-), szegyen nem szegyen, de az Islamic Museumban es az Aspire Towerban hamarabb jartak, mint mi, akik mar 2 eve itt lakunk:-).

Termeszetesen bejartuk a kotelezo helyeket is azert egyutt, mint a Pearl, a Souq, Villaggio, stb... Sajnos poolozas nem volt tul sok, egyreszt az ido egyaltalan nem akarta az igazsagot, majd a pool szuroje is feladta a harcot, igy hat nem az adta meg a fovonalat a nyaralasban... Zarasul egy jo kis sivatagi turaban volt resze a batrabbaknak, Marcel is en itthon maradtunk, de Soffi nagyon batran resztvett mindenben, ami kaland kinalkozott:-), aztan amint latszik is, Levivel jol el is faradtak a vegere:-)!

Szoval, mindent osszevetve, reszunkrol mindenkeppen, 10 szuper volt:-)!

6 megjegyzés:

 1. Fú, de vártuk már! :) Olyan jó volt azokat a képeket is látni amiket ti csináltatok, mert persze azokat elfelejtettük elkérni... :( :)Mi már kb 100-szor végignéztük mind a 3000 képünket, de még mindig alig hisszük el, hogy ott jártunk. És tényleg nagyon szuper volt! :)

  VálaszTörlés
 2. Jajj, gondoltam... Màr tiszta lelkiismeretfurdalàsom volt, hogy eddig tartott megcsinàlni... Írd meg melyik kèpek lennènek jók, ès elküldöm... Mert a Picasan màr nincs hely pillanatnyilag, nem tudom most ôket oda feltölteni... Sajna

  VálaszTörlés
 3. Jajj de jó, hogy sokan látogatnak, majd mi is feliratkozunk a várólistára! ;) Soffi ISTENI a rózsaszínû napszemüvegével! Nagyon szépek a sivatagi f´´enyképek is, a nyû a fenekemben nagyon mozog, mennénk nagyon...

  VálaszTörlés
 4. Mièrt vagy te itt anonym Jùliannàm?
  ... Na, de szòval, tudod, szívesen làtunk titeket bàrmikor! Olyan jó lenne, ha el tudnàtok jönni!! Egyèbkènt, június vagy jùlius lett volna jó? Mert vègül csak jùlius elejèn megyünk haza... De jùliust mondtàl, nem?

  VálaszTörlés
 5. A könyvtárban voltam és olyan kacifántos volt az ottani gép, hogy csak anonymuskent tudtam hozzászólni, de látom jól felismersz azért! ;) Igen, elvileg július 8ától lenne a terv, nálatok kb 1 hetet, tovább Vietnámba 2ôt. De tudod, spontánul szoktuk a tevreket szervezni, az is lehet, hogy a reptérrôl telefonálunk, na itt vagyunk, jössztök utánunk? ;) Kellett neked vendégszeretet! ;)

  VálaszTörlés
 6. Na, de mi akkor màr nem leszünk itt Te, csak kulcsot tudunk hagyni maximum:-), gyertek június utolsó hetèben, ès ùgy utàna mentek tovàbb, mikor mi is megyünk haza...? Ùgy nem lehet?

  VálaszTörlés