2012. március 22., csütörtök

Marci fiu 6 honapos!!!!

Hihetetlen ugyan, de Marcel ma 6 honapos!!! Hova repult el ez a fel ev, nem is tudom!!??
Fantasztikus a csavo egyebkent, mindenki oda van erte:-), most hogy beteg volt, a rendeloben meg is kerdeztek, hogy nem akarna-e a reklamarca lenni a klinikanak:-)? Nem semmi:-)!
Porog -forog hasrol-hatra, hatrol-hasra, sajat tengelye korul, ul, tolja fel a kis popsijat, minden erdekli, mindenre figyel, hihetetlen arckifejezo kepessege van mar most, annyi mindent el tud mondani az arcaval, es O is ugyan igy olvassa a mieinket, baratsagos mindenkivel, tenyleg egy kis tunder! De akarata is van, nem is kicsi (dehat ez mar csak a vereben van:-)), egyik pillanatrol a masikra szakad el nala a cerna, ha nem ugy mennek a dolgok, ahogy azt O elkepzelte... Aludni tovabbra sem alszik, most itt a betegsege alatt volt nemi kilenges, ami remenyre adott okot, de mar a mai nap utan tudjuk, hogy ez mind csak remeny marad:-). Enni eszik, mondjuk tejet azt alig-alig, amennyit eppen muszaj, de minden mast nagyon szivesen (foleg, ha edes), es nagy mennyisegekben.

Amint latszik a kepeken, a fotozkodas sem volt ma mar olyan egyszeru, feluton uj papirt kellett nyomtatni, mert megette a fiu:-), egy pillanatra alig akart nyugton maradni...

A mereteivel sajnos most adosok maradunk, mert nem mentunk el a mai oltasra, egy hettel eltoltuk a betegseg miatt, de annyit tudunk, hogy az orvosnal ruhaban 8260 gramm volt tegnap.

6 megjegyzés:

 1. kicsi ürge-fürge, de értelmesen néz a kamerába! Jaj isten éltesse sokáig nekünk, ennivaló!

  VálaszTörlés
 2. …pedig mintha még tegnap jött volna az sms, hogy megszületett.:) Azon ámuldoztunk, hogy mekkorát nőtt a haja is. Így már lassan tényleg beindulhat az a modell karrier! :D
  Olvastuk neten, hogy mekkora homokvihar van felétek. Elég durvának nézett ki a képeken. Dohát is elérte?

  VálaszTörlés
 3. Na, hello, bocs a hosszú szünetért! Köszönjük szépen! Hát, mi is tényleg annyira el vagyunk ámulva rajta, hogy már fél éves!!! Most beszélgettük itt Petivel a nyári otthonlétet és annyira dúrva, hogy mikor onnan jövünk haza, már majd' 1 éves lesz! Hihetetlen!
  Homokvihar-vihar volt itt is bôven, de hála az Égnek, nem olyan dúrva, mint Szaudiban meg Omanban... Puszi nektek

  VálaszTörlés
 4. Köszi Júliannám! Szerintünk is napról-napra értelmesebb a Drága;-), már amennyire egy fél éves lehet!

  VálaszTörlés
 5. Ez a gyerek egyre cukibb! Nagyon jo kepek! Ahol balra elfordul, hogy megfogja a lapot ott tisztara Te vagy Zitu!

  VálaszTörlés
 6. Köszi Ritty, szerintem is kezd rám is hasonlítani, ahogy kerekedik a feje:-)

  VálaszTörlés