2012. március 20., kedd

Soffi és Jake a poolban

Amíg mi Marcival az orvoshoz siettünk múlt héten szerdán, addig Soffit Vicky hozta haza az oviból és utána még ráadásul egész délután Jake-kel játszhatott a poolban... Micsoda különbség :-), és milyen szerencsések vagyunk, hogy ilyen jó szomszédaink vannak:-)!


- Posted using BlogPress from my iPhone

3 megjegyzés:

 1. JAj bizony, nagyon jó, hogy ilyen jó szomszédnénitek van! Nekünk is kellene egy ilyen Vicky-féle ismerôs! ;) Na mi újság Marcinkkal, meggyógyult a drága?

  VálaszTörlés
 2. Meggyogyult mar, igen, meg egy pici valadek van az orraban, torkan, de mulando, azt mondja az orvos, csak ekkora meretnel, sokaig tart, mig az kitisztul...
  Bizony, a jo szomszed az tenyleg mindennel feler, foleg, mikor ilyen kicsi gyerekei vannak az embernek... Nektek van ott valaki a hazban, aki tud segiteni?

  VálaszTörlés
 3. Van, a jóisten! ;) Tudod, segíts magadon, az isten is megsegít! Na de azért nem rossz, most megismertünk egy német-lengyel házaspárt, akiknek 2 darab gyereke van, kb. fél ével kisebb mint a kettô mint Mátyás meg Izabel, kiszállásolt politológus, jókat lehet velük dumálni, mert olvasottak és világjártak, persze, ha a négy gyerkôc engedi... na puszi, jó, hogy begyógyult a drága, olyan mosolygós a 6 hónapos képeken. Te Zita, tisztára Petinek néz ki, de a te temperamentumod, nem?

  VálaszTörlés