2012. május 26., szombat

Soffi 3 es 1/2 eves

A nagylanyunk ma 3 es 1/2 eves, ami legalabb annyira hihetetlen, mint hogy Marci 8 honapos mar, - merthogy mi szulok egy napot sem oregedtunk azota:-) (aaaaaa:-))

Megejtettuk a szokasos magassagmerest a leanyzonal, ami 98 cm-es eredmenyt adott, erdekes modon 22-en a foldon fekve Marcival 100 cm volt, dehat igy megy ez ezekkel a centimeterekkel...

Soffinak a mai nem volt eppen a legjobb napja, ami a kepeken is tukrozodik, nem igazan akart egyuttmukodni (ma semmiben) velunk, elegge Miss Ellenkezoke volt... Probaljuk teliholdon, meg ilyeneken keresni a hibat, de valoszinuleg ma csak ilyen volt...:-)

Mindettol fuggetlenul, fantasztikusan ugyes Nagylany, hihetetlenul onallo, majd' mindent el tud mar egyedul intezni - ami sokszor pontosan a bajok gyokere, mert tul onallo, a cselekedeteiben, gondolataiban es velemenyeben is, dehat ki akar valami kis tedd ide-tedd oda gyereket nevelni:-)? Na, nekunk ilyen problemank nincsen... Hihetetlen dolgokra emlekszik, ami szinte egy eve tortent es soha nem beszelunk rola, azt is egyszer csak a semmibol fel tudja hozni; csodalatos a fantaziaja, csak nezunk, micsoda jatekokat talal ki maganak; minden Anna es Peti konyvet szin alapjan tud, hogy melyikben milyen mese van, millio gyerekdalt fuj magyarul es angolul egyarant, mozgekony (ertsd egy percre sem all le!), megmondom neki, mit fozok, elovesz hozza minden edenyt es kanalat magatol, folyton segiteni szeretne, abban is persze, amit nem tud, uszobajnok is egyben, hat szoval a mi buszkesegunk! Isten eltesse:-)!


3 megjegyzés:

  1. "Mindenttudokka" még durcisan is gyönyörű!

    VálaszTörlés
  2. Istenem, de megnôtt! Olyan jó volt látni februárban élôben, el tudom képzelni már, milyen végzet asszonya lesz majd belôle! ;) Isten éltesse nekünk sokáig!

    VálaszTörlés