2012. június 7., csütörtök

Soffi arcfestese

Mig en autosulest kerestem Soffinak a Vateran kedden, o addig ezt a gyonyoru arcfestet vegezte magan, aztan meg vagy ket masik hasonlo jellegut... Felkente-letorolte, felkente-letorolte... egy doboz arcfesteknek annyi...


5 megjegyzés:

 1. Gyönyörű naplilultotta arc, avagy a dohai naplemente visszatükröződése!

  VálaszTörlés
 2. Te bogárkám, ez a te arcfestéked vagy gyerek arcfesték? Nálunk a szemfestékenk meg maskarának nagyon nagy keletje van, de már megtanultam, és csak azt adom oda, amit már meguntam.. na de ilyen remekmûvet Izabel nem produkált... eddig ;)

  VálaszTörlés
 3. Na még annyit, hogy minden "közzététel elôtt" be kell írnom egy kódot, hogy "bizonyítsam be, hogy nem vagyok robot" - na tesssék, és robotszerûen megismétlem a kódot amit a gép kiad... akkor mégsem igaz, hogy nem vagyok robot? Egzisztenciális kérdés, vacsorakészítés közben, amikoris idôm van blogot olvasni ;)

  VálaszTörlés
 4. Nem hiszem, hogy ezt bàrminis ihlette volna Apa, csak kente-kente-kente amíg volt a dobozban festèk:-)
  @Juliànna: ez direkt arcfestèk, nem az èn make upomat gyûri Soffi, bàr a pirosítót, meg a szemöldök feltöltôt nèha odaadom neki:-)

  VálaszTörlés
 5. Igen, ilyen ez a blogspot, nèha mèg nekem a szerzônek is be kell robotbiztosítani a blogot... Van valami módja annak, hogy ez megszûnjön, majd utànanèzek...

  VálaszTörlés