2013. május 17., péntek

Skyrah 4. szulinapi partyja

Mult heten penteken Skyrah szulinapi partyjara voltunk hivatalosak. Skyrah egy 4 eves kislany itt a mi compoundunkbol, akivel Soffi eleg sokat szokott jatszani a jatszoteren... A party Princesse temaju volt, igy mindenkinek be kellett oltoznie hercegnonek, tehat igazan Soffinak valo volt a buli:-)... Nagy orommel keszulodott ra mar napokkal elotte:-), ami abbol allt ki, hogy tobbszor vegigmentunk a Princesse ruhatarunkon es alkudoztunk a ruhan, valamint tobbfele iranybol szamolgattuk elore-hatra, hogy mikor lesz mar vegre a party??? Aztan a nagy napon pedig percenkent jott a kerdes, hogy: mikor lesz mar a party:-)?

... es aztan vegre eljott az indulas pillanata:-)
 A ket mintagyerek:-)

 Marcelkenek is be kellett oltozni, neki aztan nem volt semmi a ruhatarunkban, igy aztan elozo nap Soffival fabrikaltunk egy piros koronat es indulas elott egy oraval kb varrtam gyorsan egy palastot egy regi lepedobol:-), igy lett Marci a kiralyfi:-)


 Uuuuuuuu, de izgi:-)

 Lukas kiralyfi:-), kevesbe otthonkeszult jelmezben:-)
 Fenyben uszik a kiraly:-)
 Alaana hercegno... horgolt koronaban;-), ami eredetileg Skyrahnak keszult volna, csak aztan kicsi lett, de a partyt elnezve, jobb is hogy nem ilyen hazilagos ajandekkal mentunk:-), aztan Alaana kapta meg cserebe...
 Ez pedig itt Marci Skyrahval
 Na, gyerekek ezt nezzetek, igy kell egy 4 evesnek szulinapot tartani Qatarban... McDonalds szorakoztatas, dj, 4-5 kameramann, bufe, bar, feher szekek (egy eskuvonek is elment volna... es azt mondtak, aaaaaa az iden nem akartak nagy felhajtast, csak egyszeru bulit tartottak a kislanynak:-))

 Itt a hatterben latszanak a feher szekek:-), de mi nem mertunk oda leulni:-)

2 megjegyzés:

  1. Soffi gyönyörû, ám nekem legjobban Marcuska tetzik, anya-készítette palástban és koronában.. a két vigyoris kéåpet gyorsan nagyíttassad, mert nagyon jó!!!! egyébként nem indiaiak vagy pakisztániak, mert ott ám nagy divat az ilyen... te Zita, és senki nem mert a fehér székekbe ülni,én azon nyomban betelepültem volna, két maszatos kezû gyerekkel... ;)
    a mi parkos szülinapunk otthon készített szendvicsekkel kész barbári ezek szerint.. :)

    VálaszTörlés
  2. Hàt, igen, màskèpp nèz ki a mi gyerekeink partyja is, mèg ha ugyanott is tartjuk:-)... Ültünk aztàn a fehèr szèknèl màr vacsorakor.. Egyèbkènt anyuka nigèriai, apuka meg holland:-). Puszi

    VálaszTörlés